13 januari 2011

Direk ur torktumlaren!!!

Uhhhhhh, dagen efter. Ni vet, håret står åt alla håll, huvudetvärker och gårdagen är disig. I sängen bredvid en ligger en . . . . . . . . . . . . prickig hund.
What tha hell?????????
Dagen innan julafton var jag ut, Nyårsafton var jag ut, i lördags var jag ut och åt alltså, hallå jag sysslar inte med sådant där. Jag är ren levnads människa och lite drygt fyra år.
Tja, man har väl inte fått någon lysande start direkt på 2011. En elak förkylning med halsfluss och en pågående penicillinkur. Tack och bock.....

Förutom förkylningen så har jag varit allert på slutet. Jag visar tex tydligare när jag tycker nått är kul, kan tom dra lite på smilgroparna och göra ifrån mig ett nöjt ljud. Jag uppsakttar verkligen mina nya julklappar och sträcker nu mera ut båda armarna (raka) och trycker bort dem eller tar på dem med öppna händer. Har även börjat greppa saker!

En sak som vi faktiskt inte vet vad vi skall tro om eller om det är möjligt men det är någon som skriker mamma på nätterna och det är inte Anton eller Miloo?????????? overkligt........