28 november 2010

Datorns värld









Jag har flygit in i den binära världen! Ni vet datorer, ettor och nollor, Mega byte, det är rätt kul faktiskt. Här surfar jag på www.helpkidzlearn.com. Jag har fått en speciell "mus". En stor rödknapp som jag trycker på och då händer det saker på datorn.

21 november 2010

Pigg

Hej! För ett tag sedan sänkte mamma och pappa den ena av mina mediciner pga att jag var så pigg(alltså, det kändes som att det skulle kunna funka) och man kan väl säga att det blev lite av en katastrof. Jag sov hela dagarna och blev helt slut av alla kramper. Nu har vi höjt den andra medicinen både morgon och kväll och jag är kanon pigg faktiskt. Knappt några synliga kramper alls.
Jag har just nu en rull period, jag är grym på att rulla nu och vill framför allt ta mig någon vart! Jag rullar så långt det går och kommer det sedan något i vägen(typ en soffa eller en vägg eller så) då höjer jag bara volymen och gnyr på den att flytta sig! Då säger de till mig att rulla åt andra hållet för det är stopp där men det bryr jag mig inte så mycket om, vill jag rulla åt höger då rullar jag åt höger, så det så!
För övrigt så är vi mitt uppe i lite assistentstrul, min assistent sedan drygt ett år tillbaka har slutat. Vi har hittat en ny som skall ha sin introduktion nu i veckan, det blir spännande, hoppas hon är snäll!